Viewed 54 times 1 Answers
1 Reply
باید مدرک ارائه بدید که تحت بیمه دیگه ای هستید
2021-10-05 13:05:00

Similar Question:
#بیمه

من برای بیمه باید چیکار کنم ؟ خود به خود بیمه هستم یا باید جایی ثبت نام کنم و کارتی چیزی بگیرم ؟ راستش چیزی نمیدونم
2021-08-28 19:57:00 #Montreal [باید چیکار کنم] دانشجویی

این CEPSUM که تو شهریه نوشته این چیه؟ و اینکه این مدیکال اینشورنس آیا تو کل کانادا ساپورت میکنه ما رو؟ و حالا من یه چیزی شنیدم میتونیم این بیمه ای که دانشگاه برای ما میده رو با یه بیمه ای که فقط ما رو تو کبک ساپورت میکنه عوض کنیم و یکمی از پول رو برگردونن؟ آیا هم چین چیزی شنیدین یا تجربه کردین ؟
2021-08-30 19:28:00 #Montreal [دانشگاه] دانشجویی

من دانشجوی HÈC هستم و ایمیل زدن که بیمه تون که اتوماتیک بوده فقط شامل برنامه دندون پزشکی هست و HEALTH CAREنداره.???الان من چه کار باید کنم واسه health care plan ??
2021-09-05 22:59:00 #Montreal [دانشجو] دانشجویی

روز خانم مریم میشه خواهش کنم در مورد دسترسی به بیمه دانشگاه بنده رو راهنمایی کنین؟ بنده دپارتمان هنر هستم! و هیچ اطلاعاتی از مدارک بیمه ندارم! من هزینه کل دوره ی تحصیل و هزینه بیمه رو قبل از ورود به دانشگاه پرداخت کرده ام
2021-09-19 14:44:00 #Montreal [دانشگاه] دانشجویی

کسایی که الان دانشجو هستن و ترم اولو انلاین می خونن دانشگاه یک فرم به اسم déclaration گذاشته دوتا گزینه داره 1 و 2 داره من دسامبر وارد میشم کدومو بزنم؟ چون می ترسم اگه گزینه دو رو بزنم پول بیمه ترم پاییز رو ازم کم کنه 1 I am studying outside of Canada for the duration of the Fall 2021 term OR 2 I am abroad and will arrive in Canada on If you are currently abroad and do not know your arrival date yet, check this option and do not enter a date I agree to notify the University's International Stud
2021-09-22 04:28:00 #Montreal [in Canada] دانشجویی

، شما کارت دانشجویی و کارت بیمه (کسایی که از فال شروع به تحصیل کردن)، دریافت کردید؟ برای دانشگاه مونترال رو میگم ها کارت فیزیکی دانشجویی نه اونی که تو مون یودیم هست.
2021-09-22 22:19:00 #Montreal [شروع به تحصیل] دانشجویی

ی که الان دانشجو هستید میشه بگید برای این ترم پاییز چقدر ازتون کم شده بابت شهریه؟ من سر در نمیارم تو حسابم میبینم ۲۰۰۰ تا کم شده فقط ، الان ترم ۳ هستم کسی اطلاع داره؟
2021-09-21 18:12:00 #Montreal

ببخشيد كسي اطلاع داره كه امكانش هست كه شهريه ي دانشگاه قسطي پرداخت بشه؟
2021-08-31 19:22:00 #Montreal

کسی میدونه که ایا لازمه مدارک از دانشگاه ایران ایمیل یا پست بشه واسه دانشگاهی که میخواییم ازش پذیرش بگیریم یا بعد دارالترجمه مدرک تحصیلی و ریز نمرات نیازی نیست به دانشگاه رفتن
2021-09-04 17:24:00 #Montreal

من یکشنبه هفته آینده پرواز دارم و چون قصد تغییر dli به دانشگاه مونترال بعد از لند دارم باید درخواست caq بدم و طبق چیزی که شنیدم اگه تو کانادا باشم باید تمکن ارائه بدم به نظرتون اگه من تو این چند روز قبل لند درخواستم caq بدم (که قطعا تا یکشنبه صادر نمیشه )احتمال داره آفیسر لب مرز بفهمه و گیر بده برا ورود ؟؟؟ موردی شنیدید شما؟ ممنونم میشم کسی نظری داره بگه بهم حتما
2021-09-02 05:46:00 #Montreal